Lumityöt

Kirjoita alaotsikko tähän

Lumityöt taloyhtiössä

Hallitus ja isännöitsijä ovat tehneet sopimuksen taloyhtiön lumitöiden tekemisestä Jouko Hietalan kanssa.

Vastuunjako lumitöistä on seuraavanlainen

- Hietala puhdistaa parkkipaikan ja ns. pelastustien sivuhaaroineen.

- Asukas puhdistaa oman piha-alueensa ja oven edustansa

Lunta sataa taivaantäydeltä jopa 15 cm vuorokaudessa, joten helpottaaksemme urakoitsijan puhdistustyötä.

- Autoja ei saa jättää pelastustielle. Materiaalin lastaaminen ja purkaminen on tietenkin sallittu.

- Koska urakoitsija ei voi tulla auraamaan aina meille parhaana mahdollisena aikana (= autojen ollessa pois parkkipaikalta), kuullessanne koneen tulleen pihalle, käykää siirtämässä auto aurauksen ajaksi pois parkkipaikalta Metsähannuksentien varteen tai omalle pihalle, jos auto mahtuu kokonaan pois pelastustieltä. Auran poistuttua auto on siirrettävä pihalta välittömästi parkkipaikalle.

- Jos ette ole aurauksen aikana kotona tai ette kuule auran tuloa, lähtiessänne seuraavan kerran parkkipaikalta tai viimeistään tullessanne takaisin paikallenne kolatkaa oma paikkanne. Näin estetään polanteen muodostuminen auton alle.

- Jos haluatte, että pelastustie oman asuntonne kohdalta aurataan tietyllä tavalla, käykää sanomassa auraajalle, kun han seuraavan kerran pihalle tulee töihin.

  Alkutalvesta, kun lunta todella tulee päivittäin, sitä tulee kaikkien pihoille Sodankylässä yhtäaikaa ja niinpä kaikilla urakoitsijoilla on kädet täynnä lumitöitä. Asukkailta vaaditaan hiukan kärsivällisyyttä. Kyllä se aura sieltä tulee. Myös omilla toiminnoillamme helpotamme pihan puhtaanapitoa.